gratis ressurser.jpg

Gratis ressurser

Gratis ressurser

Jeg elsker å høre på podcaster, lytte, lese, lære og la meg inspirere av andre. Derfor vil også jeg dele en del gratis stoff, som jeg håper du får glede av!
 

Det er likevel bare noe som blir liggende her på nettsiden, så meld deg på mitt nyhetsbrev og følg meg i sosiale medier for å være sikker på at du får med deg det du er mest interessert i.  

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Happy Women

GRATIS KURS

5 grep for mer penger
til trygghet og drømmer 

Er det noe du ønsker deg mer penger til? Kickstart jakten her! Det er ikke vanskelig :)


Ikke alle kan eller vil betale for et økonomikurs. Samtidig kan det være ganske overveldende og forvirrende å google seg frem til tips og triks på nettet.

 

Derfor har jeg laget et fem dagers gratis kurs til deg som lurer litt på hvor pengene blir av, og som gjerne skulle hatt mer til det som egentlig er viktig eller til å forfølge noen drømmer.

 

Her fokuserer jeg på de områdene flest kan spare mest penger på, for minst mulig innsats! Her kreves verken regneark eller at du setter deg inn i noe komplisert :)

Blogg

Her kommer både litt jeg har skrevet for andre, og egne blogginnlegg. Meld deg på mitt nyhetsbrev om du vil ha mer!

Working with a View
Woman with Headphones

Podcaster

Jeg elsker å snakke om sammenhengen mellom økonomi, utfordringer og muligheter i livet. Her er det for lite kunnskap, og for mange tabuer.  

TA KONTAKT OM DU ØNSKER MEG SOM GJEST!

TEDx

Her forteller jeg om mitt hjertebarn, prosjektet jeg startet i Oslo Røde Kors i 2012: Gjeldsprosjektet. Ideen var å tilby  økonomisk rådgivning som et viktig ledd for å hjelpe mennesker ut av en skadelig sirkel med rus, kriminalitet og fengselsopphold. 

Jeg har sett hva det betyr for den det gjelder og alle rundt når en person klarer å bryte denne sirkelen. Det er også svært samfunnsøkonomisk lønnsomt å tilby gjeldsrådgivning.

TEDx.png