top of page
kurs of rådgivning.jpg

Kurs og rådgivning

NYHET! Kurs- og coachingmedlemskap!

TEST GRATIS 
Få hjelp mot bedre økonomi

Gjennom mitt kurs- og coachingmedlemskap lærer du tankegangen og de konkrete tipsene du trenger for å få en helt annen økonomi. Resultatet er nye vaner og et system som gir mer sparing og mer penger til det som er viktig for deg. Det er ikke vanskelig og går ikke ut over livskvaliteten underveis. Her har du også sjansen til å lære deg en mer bærekraftig livsstil, om du ønsker det!


Du må forholde deg til økonomien din - enten du vil det eller ei - resten av livet. Det er derfor en god investering å bruke litt tid og penger på å gjøre det enklere og morsommere!

Coworking Space

Rådgivning i virksomheter

  • Har dere ansatte med lønnstrekk? 

  • Følger dere opp sårbare mennesker?

  • Ønsker dere å gi noe av verdi til medarbeiderne?
     

Jeg kan bidra med rådgivning rundt hvordan virksomheten kan integrere en oppmerksomhet og noen rutiner rundt temaet økonomi, enten det gjelder egne ansatte eller mennesker dere følger opp eller samarbeider med. 

Individuell rådgivning

Mange snakker ikke åpent med noen om økonomien sin. Dette er også et område som ofte fører til konflikter, dilemmaer, misunnelse, mindreverdighetsfølelser eller andre vanskelige følelser. Med meg kan du være helt åpen, og jeg kan også gi mange råd! Her er det ingen kompliserte regneark eller grunn til å føle seg dum. Jeg har sett det meste, og bryr meg bare om å hjelpe deg med fortsettelsen

Pris per time: 1500,- 

Serious Student

Har du økonomiske bekymringer eller gjeldsproblemer kan du få gratis rådgivning av Nav. Ta kontakt med kontoret du hører til eller ring gjeldsrådstelefonen på 55 55 33 39. Jeg anbefaler også å være åpen med en du stoler på.

bottom of page